Private patienter

På vores private klinik kan du få foretaget plastikkirurgiske operationer på hele kroppen via din Sundhedsforsikring eller mod egenbetaling med væsentligt kortere ventetider end i det offentlige system. Denne løsning vælges ofte af idrætsudøvere, som har en stram trænings- og konkurrencekalender eller af personer, som på grund af deres arbejde eller andre gøremål vanskeligt kan vente med en operation i henhold til det offentlige system. Andre nyder blot muligheden for suverænt at bestemme over deres egen krop og sundhed uden en læge forudgående skal konsulteres – som måske afviser at udstede en henvisning.

Operationerne foretages ambulant og i lokalbedøvelse. Efter operation vil du normalt kunne genoptage dine normale gøremål.

Vi får henvist mange patienter til klinikken via det offentlige system. Vi har derfor ofte en meget lang ventetid, både til konsultation og operation.

Ønsker du derfor at blive opereret hurtigere eller selv at bestemme dit operationstidspunkt, så er det muligt gennem vores private klinik. Du kan læse mere her:

Ellitsgaard Private Plastikkirurgiske Klinik